Header Wish

Coaching

WISH biedt diverse vormen van coaching:

Personal coaching

Persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld omdat je een vraagstuk tegenkomt in je leven, het kan ook zijn dat je klaar bent voor een volgende stap in jouw ontwikkeling maar nog niet goed weet of voelt hoe dat er uit gaat zien en hoe dat werkt. Vooral rekken en strekken in je manier van denken, alle vragen zul je zelf gaan beantwoorden.

Emotionele Stabiliteits Coaching

Het leren om je eigen emotionele 'wezen' te sturen, je eigen balans te handhaven en te herstellen en je eigen emoties te laten komen en te laten gaan. Het opruimen van oude overtuigingen, pijnen, emoties. Het installeren van nieuwe overtuigingen waardoor nieuwe doelen gehaald kunnen worden in het leven.

Executive Coaching

Rationele en emotionele ontwikkeling van leidinggevenden, managers, hoofden van dienst, chefs etc. Bewustwording van de eigen rol in het leidinggevende proces en herkennen vanuit welke emotionele waarde werknemers communiceren.

Coaching van startende ondernemers

Ondernemer worden? Coachen van startende ondernemers vanuit 4x D, Dromen, Denken, Durven, Doen, vooral in de hele prille fase van ideeën, als ook de overstap maken naar het daadwerkelijk starten.

Reïntegratie coaching

IDplein is een landelijk netwerk van ruim 170 zelfstandig werkende reïntegratiecoaches. De coaches in het IDplein netwerk staan garant voor intensieve en persoonlijke begeleiding voor mensen die op zoek zijn naar werk. Of je nu een uitkering hebt, of vanuit een baan een nieuwe uitdaging zoekt, wij helpen je de vacature te vinden die bij je past. Jouw wensen en mogelijkheden vormen daarbij het uitgangspunt.

Heb je een WAO- of WIA-uitkering of ontvang je al langer dan zes maanden een WW-uitkering? Dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor gratis begeleiding naar werk. Wil je weten of je in aanmerking komt voor het zogenaamde IRO traject? Neem dan contact met ons op 036 5452148 en vraag naar Nanette de Jong. Of bel met het centrale nummer van IDplein: 0800-0308 (gratis) of kijk op de site van ID-plein of het UWV.nl

Sollicitatiegesprek Coaching

Je wordt op basis van je brief wel uitgenodigd maar na de sollicitatiegesprekken wordt je steeds afgewezen. Oefen met anderen de gesprekken: hoe wil je overkomen, wat wil je overbrengen en hoe zorg jij dat het gesprek verloopt zoals jij dat wilt.

Iemand iets aanleren is onmogelijk. Je kunt hem slechts helpen om het nieuwe te leren ontdekken vanuit zichzelf. (Galileo Galileï)